Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.15 secunde)
Omul de afaceri si proprietarul trustului de presa Adevarul Holding Dinu Patriciu a declarat intr-un interviu acordat Romania Libera ca partidele ar trebui sa faca un schimb de generatii si ca ar putea sustine un partid tanar, cu oameni responsabili si competenti.
Senatorul Viorel Arcas l-a interpelat in Senat pe Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe. ... "Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
1-3, are loc cea de-a patra intalnire din seria celor 5 din cadrul proiectului "Presa intalneste IMM-urile". Impreuna cu tineri intreprinzatori din Bucuresti si din tara vom discuta despre proiecte de succes, despre solutii practice dezvoltate de Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania si vom prezenta programe pentru sustinerea afacerilor.
Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, si Neculai Ontanu, primarul sectorului 2 al municipiului Bucuresti, au inaugurat astazi, 11 ianuarie a.c., 69 de noi unitati locative din ansamblul de locuinte pentru tineri, construit in regim ANL, din str.
Guvernul va sprijini infiintarea a cel putin 1100 de firme de catre tineri intreprinzatori.
Afla cine sunt finalistii Concursului pentru Excelenta Academica in Strainatate! Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
18 tineri selectionati pentru Finala Nationala a concursului Elite Model Lood Romania 2015 sustinut de Rowenta a avut loc recent, la Le Chateau.
Data viitoare, poate facem un meci de box. ... Mircea Badea a declarat, in prima pauza din "Confruntarea Greilor", ca scopul acestui meci este donarea de fonduri unei fundatii care se ocupa de tineri "Echipa lui Ciutacu conduce, ei conduc cu 10, noi avem 7.
Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: ... De mai bine de 20 de ani asistam la o bulversare, sub pretextul reformei, a scolii romanesti. Invatamantul preuniversitar a fost supus in permanenta experimentelor ministrilor de resort, fiecare dorindu-si sa isi puna amprenta pe schimbarea din sistem.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am ajuns intr-un moment in care scandalurile politice si subiectele care tin capul de afis in dezbaterea publica sunt complet diferite de prioritatile si preocuparile reale ale romanilor.
Incheierea proiectului multi-regional OTP Antreprenor, derulat de OTP Consulting Romania si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti Rezultatele, concluziile si ideile de sustenabilitate generate pe parcursul acestuia au fost prezentante recent in cadrul conferintei Start-up, don't stop! care a marcat finalul celor 10 luni de proiect.
De ce oamenii tineri nu mai fac sex? De ce nu-si mai construiesc vietile in jurul contactului intim? De ce nu mai sunt atat de nerabdatori sa greseasca, sa faca o prostie? ... Nascut in 1963, decedat in 2016 - vai, saracul sex. Te stia lumea destul de bine.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret. ... - Prezentati-va in cateva cuvinte.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... Alegerile din 7 iunie pentru desemnarea deputatilor romani in Parlamentul European se vor desfasura pe sistemul listelor.
ABS-ul (Anti-lock Braking System), sistemul de siguranta devenit standard pe majoritatea automobilelor produse acum in lume, a fost dezvoltat pentru prima data in 1929 pentru avioane.
Copii nevinovati iesiti cu parintii la plimbare sau aflati in siguranta, zice-se garantata, a unei institutii de invatamint sau urmarind o cursa moto devin protagonistii unor tragedii care le schimba viata lor si a parintilor.
google-analytics.com